Sublimatie kleding

Het op maat laten maken van uw sportkleding is onze specialiteit! Wilt u uw eigen korfbal-, voetbal-, basketbal-, volleybal-, handbal-, of fitnessshirt (of tenue) ontwerpen dan bent u bij DR-Sportswear op het juiste adres. Wij vertalen uw idee, huisstijl en andere voorkeuren in een custom made ontwerp! Custom madekleding is uniek omdat het kledingstuk volledig naar wens kan worden samengesteld en geproduceerd. Denk dan aan pasvorm, kraag en kleurstellingen. Alle kleding word kosteloos voorzien van alle sponsor uitingen, logo’s of teksten!

Onze speciale sublimatietechniek integreert elke afbeelding en kleur haarscherp direct in de stof. Rugnummers en logo’s worden naadloos verwerkt, waardoor afbladderen en kleurverschillen tot het verleden behoren. Zo garanderen we duurzame producten.

De mogelijkheden zijn daarin onbeperkt en de uitstraling is luxe en origineel. De kledingstukken binnen uw eigen lijn worden speciaal voor u ontworpen en geproduceerd.

Het sublimatie traject

Advies
Een helder en duidelijk adviesgesprek waarin we u goed adviseren en duidelijke afspraken maken.

Ontwerp
In onze studio gaan wij naar aanleiding van het adviesgesprek aan de slag. Wij vertalen uw idee, huisstijl en andere voorkeuren in een verrassend custom made ontwerp! Vervolgens gaan we verder finetunen. En dat geheel vrijblijvend!

Pasmaten
Wij hebben voor uw vereniging pasmaten om zo voor iedereen de juiste maat te bestellen.

Productie
Na goedkeuring van het ontwerp gaat het productieproces van start en leveren wij binnen maximaal 8 weken uw kleding.

Transport
Wij zorgen dat uw bestelling bij u op locatie komt.

Eerder gemaakt werk